Art & Foodhappening 2024

Wil je zelf een standhouder worden op 'Art & Foodhappening'? Dat kan! U kandidaat stellen is mogelijk op een van onderstaande  linken of door een mail te sturen naar info@dekenijverenigddrongen.be

Wees er snel bij om een mooi plaatsje te bemachtigen 

Kunstenaars/ambachten nemen gratis deel, om leegstand te voorkomen wordt wel een waarborg gevraagd van € 50 (dit om leegstand te voorkomen en een volle aantrekkelijke markt te hebben.  (De waarborg wordt de dag zelf terugbetaald)

Voor een plaatsje als foodtruck wordt een kleine bijdrage van € 100 voor 1 dag of € 150 voor 2 dagen. Ook wordt een borg van € 50 aangerekend, dit om leegstand te vermijden. (De waarborg wordt de dag zelf terugbetaald)

📅 Datum: 26 mei 2024

🕒 Tijd: 11u00 tot 18u00

📍 Locatie:

  • Oude abdijstraat
  • Antoon Catriestraat
  • Abdijmolenstraat

Wat kun je verwachten?

  • Kunstenaars: We bieden alle kunstenaars groot en klein een platform om hun talenten te tonen
  • Gezellige Sfeer: Geniet van de levendige ambiance terwijl je rondsnuffelt tussen de kraampjes en geniet van de animaties
  • Eet- en drankkraampjes: Laad je energie op met heerlijke snacks en drankjes van onze lokale eetkraampjes.

NIEUW SINDS DIT JAAR OP DE KERMIS

Het klinkt als een fantastische vernieuwing! De herdoop van de 'Horen- zien- proeven markt' naar de 'Art & Food happening' weerspiegelt duidelijk een verschuiving naar een meer dynamische en veelzijdige evenementervaring. Het toevoegen van meer kunst, ambacht, foodtrucks en animatie zal zeker de aantrekkingskracht van de markt vergroten en een bredere groep mensen aanspreken. Er is veel aandacht besteed aan het evalueren en verbeteren van het evenement om het aantrekkelijker en boeiender te maken voor bezoekers van alle leeftijden en interesses.

Met straatanimatie en kinderanimatie wordt de markt niet alleen een plek om lekker te eten en kunst te bekijken, maar ook een levendige en gezinsvriendelijke bestemming. Dit soort evenementen kunnen echt een positieve impact hebben op de gemeenschap, waarbij ze mensen samenbrengen en lokale talenten in de schijnwerpers zetten.

Ik ben ervan overtuigd dat de 'Art & Food happening' een groot succes zal worden en een belangrijk onderdeel zal worden van het culturele en culinaire landschap van de dekenij.