Ons team

Benny

Deken / Voorzitter

Benny woont reeds 27 jaar in Drongen,

Hij is reeds meer dan 15 jaar actief in de dekenij en heeft zich samen met de andere bestuursleden steeds ingezet voor de  dekenij door het organiseren van verschillende initiatieven en evenementen georganiseerd om het dorpsgevoel binnen de Drongense gemeenschap te versterken.

Voorheen was Benny actief als zelfstandig cateraar, waarbij hij zijn creativiteit en organisatorische vaardigheden kon benutten om hoogwaardige culinaire ervaringen te bieden aan zijn klanten. In zijn huidige functie als manager leidt Benny een team en zet hij zich in voor het leveren van uitstekende service en gastvrijheid aan zijn klanten.


Kortom, Benny is een energieke en veelzijdige persoonlijkheid met een passie voor sociaal engagement, evenementenorganisatie en culinaire ervaringen. Met zijn positieve instelling en sociale vaardigheden weet hij anderen te inspireren en te motiveren, en hij blijft streven naar het creëren van waardevolle en gedenkwaardige ervaringen voor iedereen om van te genieten.

Aline

Dekenin

Aline is een energieke en sociaal ingestelde persoonlijkheid, gekenmerkt door haar gedrevenheid en vermogen om verbinding te maken met anderen. Als zelfstandige bij autorijschool Drongen Drives speelt ze een centrale rol in het reilen en zeilen van de onderneming, waarbij ze alles in goede banen leidt en met succes verschillende aspecten van de organisatie beheert en coördineert.

Naast haar professionele activiteiten is Aline al geruime tijd betrokken bij Dekenij Verenigd Drongen, waar ze een actieve rol vervult als verantwoordelijke voor sponsoring en opvolging van lopende zaken. Haar toewijding aan deze vereniging getuigt van haar sterke betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en haar wens om bij te dragen aan positieve veranderingen en verbeteringen.

Aline staat bekend als een echte babbelaar, iemand die gemakkelijk een praatje maakt en graag in contact staat met anderen.

Met haar combinatie van sociale flair, gedrevenheid en organisatorisch talent is Aline een waardevol lid van de dekenij en maken haar een betrouwbare en gewaardeerde kracht binnen haar omgeving.

Francis

Penningmeester

Francis is sinds 2023 de nieuwe penningmeester van onze organisatie, en hij vervult deze rol met toewijding en precisie. Als de man van de cijfertjes bewaakt hij nauwgezet het budget en zorgt hij ervoor dat de financiën van onze organisatie op een verantwoorde en doeltreffende manier worden beheerd.

Naast zijn taken als penningmeester is Francis ook zaakvoerder en rijinstructeur bij autorijschool Drongen Drives. Met zijn geduldige en rustige karakter weet hij zijn leerlingen op een correcte en vriendelijke manier te begeleiden naar het behalen van hun rijbewijs. Zijn passie voor het vak en zijn professionele aanpak maken hem tot een gewaardeerde instructeur binnen de rijschool.

Francis staat bekend om zijn geduldige en rustige persoonlijkheid. Hij blijft altijd kalm, zelfs in stressvolle situaties, en hij is zeer correct in zijn omgang met anderen. Zijn betrouwbaarheid en integriteit maken hem tot een uitstekende penningmeester en een gewaardeerd lid van ons team.


Carine

Secretaris

Carine is een ervaren verpleegkundige met een specialisatie in wondzorg. Gedurende meer dan 15 jaar heeft ze haar expertise en toewijding ingezet als bestuurslid van Dekenij Verenigd Drongen, waar ze de rol van secretaris vervult.

Als verpleegkundige heeft Carine een diepgaande kennis van wondzorg en een passie voor het helpen van anderen in hun genezingsproces. Haar zorgzaamheid en toewijding maken haar geliefd bij patiënten en collega's.

Naast haar werk in de gezondheidszorg heeft Carine haar betrokkenheid bij de Drongense gemeenschap laten zien door haar langdurige inzet voor Dekenij Verenigd Drongen. Als secretaris speelt ze een cruciale rol in het organiseren van vergaderingen, het bijhouden van notulen en het coördineren van communicatie binnen het bestuur.

Met haar combinatie van medische kennis, bestuurlijke ervaring en empathisch vermogen is Carine een waardevol lid van zowel de gezondheidszorg als Dekenij Verenigd Drongen. 


Dominique

Artistiek Assistent

Dominique is het nieuwste lid van Dekenij Verenigd Drongen en brengt een schat aan artistiek talent en creativiteit met zich mee. Als een vat vol ideeën is ze een verfrissende toevoeging aan ons team, met een passie voor kunst en cultuur die aanstekelijk is.

Haar betrokkenheid bij het ondersteunen van kunst tijdens de belevingsmarkt op de kermis getuigt van haar inzet voor het bevorderen van lokale kunstenaars en creatieve initiatieven. Dominique is een stuwende kracht achter de volgende editie van Kunst door Drongen, die een nieuwe richting zal inslaan onder haar leiding.

Met haar artistieke vaardigheden en enthousiasme voor kunst brengt Dominique een frisse wind in onze vereniging. We zijn verheugd om haar als lid te verwelkomen en kijken uit naar de inspirerende bijdragen die ze zal leveren aan onze culturele activiteiten en evenementen.


Tim

Manusje van alles

Tim, een geboren Antwerpenaar, is  zaakvoerder van de broodjeszaak Motento in Drongen. Met zijn ondernemersgeest en passie voor lekker eten heeft hij van Motento een geliefde plek gemaakt voor zowel locals als bezoekers.

Naast zijn drukke schema als zaakvoerder en ook rijinstructeur bij Drongen Drives is Tim ook een sterke kracht binnen de Dekenij Verenigd Drongen. Met zijn handen uit de mouwen mentaliteit en creatieve benadering draagt hij actief bij aan verschillende initiatieven en evenementen in onze vereniging.

Tim staat bekend om zijn vermogen om problemen op te lossen en nieuwe ideeën te genereren. Zijn creativiteit is een waardevolle aanwinst voor  de dekenij, waar hij altijd klaar staat om zijn steentje bij te dragen.

Met zijn gedrevenheid en positieve instelling is Tim een inspiratie voor anderen.