Wil ook jij ons sponsoren ...

HIERONDER VIND JE DE DIVERSE MOGELIJKHEDEN

Dekenij Verenigd Drongen organiseert jaarlijks diverse evenementen die steevast garant staan voor een grote opkomst:

Al deze sfeer en gezelligheid heeft natuurlijk ook zijn prijs. Daarom kunnen we niet zonder de steun van onze gewaardeerde sponsors.


We gaan dan ook graag voor een win-win sponsorship waarbij zowel onze evenementen als jouw organisatie een meerwaarde krijgt door de handen in elkaar te slaan. Ontegensprekelijk brengen al onze evenementen veel Drongenaars op de been maar ook heel veel mensen buiten de gemeente komen naar onze evenementen. Wij geven jouw bedrijf dan ook de unieke kans om in dit verhaal mee te stappen en op die manier nog meer naambekendheid te verkrijgen in Drongen en omstreken. Met al onze mogelijkheden op een rijtje kan je een keuze maken om als sympathie, bronze, silver of gold partner in the picture te staan en op verschillende plaatsen zichtbaarheid te creëren.


Klik hier en begin te typen. Ratione voluptatem sequi nesciunt neque porro quisquam est qui dolorem ipsum quia dolor sit amet.

Klik hier en begin te typen. Explicabo nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit sed.

Klik hier en begin te typen. Ipsum quia dolor sit amet consectetur adipisci velit sed quia non numquam eius modi tempora incidunt.