Kermisprogramma podium 

Zaterdag 25 mei 2024

19:00u - 20:30u Luna Six

​​​Zes lunatics die van Drongenkermis  'the talk of the town' maken, dat is waar Lunasix voor staat!    

Met zes gepassioneerde muzikanten nemen ze je mee op een muzikale tijdreis die jouw evenement of feest tot "the talk of the town" zal maken!

Geniet van unieke medleys, variërend van de onweerstaanbare hits van ABBA en Gloria Gaynor tot de 90's classics van Gigi D'Agostino, Technotronic, 2Fabiola & The Prodigy, en zelfs het hedendaagse werk van Billie Eilish, Maneskin, Macklemore & Avicii. Van zoete melodieën zoals "Shallow" (Lady Gaga) tot de krachtige klanken van "Enter Sandman" (Metallica), Lunasix heeft voor ieder wat wils! Mis dit niet en beleef samen met ons een muzikale reis vol energie en plezier! 

https://lunasix.be/

21:00u - 22:15u Gene Thomas met Live Band 

Drongen, Kom Wat Dichterbij! Gene Thomas, de stem achter enkele van de meest iconische hits van de afgelopen decennia, komt op zaterdag Drongen Kermis betoveren! 

Van zijn eerste schreden op het pad van de showbizz in de VTM Soundmixshow tot de vorming van de legendarische X-Session en verder naar zijn onvergetelijke solo-successen zoals 'Voor haar' en de mega-hit 'Kom Wat Dichterbij', Gene Thomas is een muzikale kracht om rekening mee te houden. En alsof het nog niet speciaal genoeg was, zijn hit 'Kom Wat Dichterbij', prachtig gecoverd door Regi in 'Liefde voor muziek', werd dé grootste Nederlandstalige hit ooit!!Kom mee zingen en dansen op de tijdloze klassiekers van Gene Thomas tijdens Drongen Kermis. Een avond vol nostalgie, muziek en onvergetelijke momenten die je simpelweg niet mag missen!

https://genethomas.be/

23:00u - 0:30u DJ Dirk Stoops 

Onze jaarlijkse klassieker die Drongendorp in vuur en vlam zet.

Blonde Gentenaar pure sang! Was pas 16 en dan al de favoriete school-dj op alle Gentse TD's en parochiezaal feestjes. Zijn eerste radiostappen zet hij jaren later bij o.m. Radio Tequila en Radio Go. Sinds de millies aan de slag als muzieksamensteller bij Studio Brussel. En als producer van het immens populaire "Hallo Hautekiet" kaapte hij er de Radio Persprijs weg.

Als DJ start hij met succes "De Afrekening" en later de "Was het nu 70,80 of 90"-fuiven op, inmiddels uitgegroeid tot onevenaarbare partyconcepten, waarvan de versie "80,90 of 2000" het logisch vervolg is.

Zijn jaarlijkse onevenaarbare party op het St.-Baafsplein tijdens de Gentse Feesten lokt net zoals in Drongen steeds een waanzinnig uitzinnige massa. 

Blij dat hij er terug bij is !!!