Kermisprogramma podium 

Vrijdag 24 mei 2024

20:00u - 20:45u Openingsreceptie

We nodigen graag iedereen uit om te genieten van onze jaarlijkse gratis receptie ter gelegenheid van de opening van Drongen Kermis!

De receptie wordt afgetrapt door de Belleman, gevolgd door een toespraak Benny, Deken/Voorzitter van Dekenij Verenigd Drongen. Daarna zal de schepen van feestelijkheden Bram Van Braeckevelt het woord nemen. Voor alle Drongenaars staat er cava en fruitsap klaar.

Kom langs en laten we samen het feestelijke weekend inluiden! 

21:00u - 23:00u The Blackmen 

Wegens het immense succes van vorig jaar en op algemene aanvraag zijn ze dit jaar terug! En ze zijn vastberaden om opnieuw te schitteren. Met The Black Men krijg je zelfs een 'geen-feestje-geld-terug-garantie'. Gegarandeerd gaat het dak eraf, niet meer en al zeker niet minder!

Al jarenlang laat The Black Men een zwetend, zingend en bis roepend publiek achter, of het nu in hun thuisbasis Sleidinge is of elders in het land. Van pop tot metal, van dance tot rock, van soul tot funk, geen enkel genre wordt geschuwd. Maar is deze coverband wel zomaar een coverband? Daar kom je maar op één manier achter: kom het zelf beleven!

https://www.theblackmen.be/ 

23:00u - 0:30u DJ Don P 


Om de avond perfect af te sluiten zal DJ Don P de juiste beats door de boxen jagen om van de eerste kermisdag een onvergetelijke ervaring te maken! Mis het niet en sluit samen met ons de avond op een geweldige manier af.